Piramidecompetitie

 

Uitslag zomercompetitie 2014


 Beste allen,

De zomercompetitie loopt tot eind oktober 2014. Andre Hendriks staat aan de top van de piramide na helemaal onderaan begonnen te zijn. Van harte gefeliciteerd Andre!

Deelnemers van de tennis-piramide kunnen na elke competitie een prijs winnen. Deze eerste editie is de prijs een bioscoopbon.

Wie krijgt de prijs voor deze zomercompetitie? Dat gaat via een loting. Per gespeelde wedstrijd krijg je twee loten. Voor elke gewonnen wedstrijd krijg je een extra lot. Met meer loten heb je meer kans op de prijs. Zo heeft Andre met vijftien loten meer kans dan Thijs de Melker die acht loten heeft. De trekking is uitgevoerd via www.random.org. De winnaar van de bioscoopbon is JC Staquet!

Per 1 november gaat de wintercompetitie van start. Daartoe zal de piramide gehusseld worden.

Met vriendelijke groet,
Frank


Geplaatst op: 26 oktober 2014 om 23:01:24 uur, door: Frank Helderman

 

Speel mee in de zomercompetitie van de tennis-piramide


Beste tennisleden,

De zomercompetitie van de tennis-piramide is begonnen. Deze loopt tot eind oktober. Het plan is om één of meerdere prijzen te verdelen voor de geleverde prestaties. Na de zomercompetitie husselen we alle deelnemers in de piramide en starten we de wintercompetitie.

Wil je ook graag tegen verschillende mensen spelen? Doe dan mee met de tennis-piramide. Dat is een makkelijke manier om iemand uit te dagen voor een potje tennis. Meld je snel aan!

Na het aanmelden krijg je een e-mail met login en wachtwoord toegestuurd. Als je de eerste keer inlogt, kun je een competitie (piramide) kiezen. Senioren kiezen dan Gemengd Enkel. Jeugdleden kiezen Jeugd Enkel en moeten ook aangeven met wat voor bal (rood, oranje, groen, geel) zij spelen.

Veel plezier!

Frank helderman
Geplaatst op: 25 juni 2014 om 13:56:14 uur, door: Frank Helderman

 

De test was een succes


 Beste tennisleden,

Afgelopen maand is de tennis-piramide uitvoerig getest. Uitdagingen werden geplaatst, geaccepteerd en afgewezen. Soms werden afspraken verschoven of uitslagen aangepast. Het ging allemaal goed.

Iedereen die hielp met testen dank ik van harte.

We gaan nu echt beginnen. Dus bij acceptatie van een uitdaging is het de bedoeling dat er ook echt gespeeld gaat worden. Heel veel plezier met alle wedstrijdjes.

Met vriendelijke groet,
Frank Helderman


Geplaatst op: 13 juni 2014 om 11:57:08 uur, door: Frank Helderman

 

Test de Piramide!


Beste tennisleden,

Wil je ook graag wat meer tegen verschillende mensen spelen? Doe dan mee met de tennis-piramide. Dat is een makkelijke manier om iemand uit te dagen voor een potje tennis. Zo leer je misschien nieuwe leden kennen. Meld je snel aan!

Na het aanmelden krijg je een e-mail met login en wachtwoord toegestuurd. Deze mail kan in de spam folder belanden. Kijk daar dus in als je geen mail denkt te hebben ontvangen.

Als je de eerste keer inlogt, kun je een competitie (piramide) kiezen. Senioren kiezen dan Gemengd Enkel. Jeugdleden kiezen Jeugd Enkel en moeten ook aangeven met wat voor bal (rood, oranje, groen, geel) zij spelen.

In de piramide staan tijdelijk enkele proftennisspelers. Die kun je als test gewoon uitdagen. Ik antwoord namens de profs.

Veel plezier!

Frank helderman


Geplaatst op: 30 april 2014 om 14:38:37 uur, door: Frank Helderman

 

ONZE SITE OP WWW.TENNIS-PIRAMIDE.NL


Hallo leden van AMVJ,
 
Jullie bevinden je op onze site van de tennis-piramide van AMVJ. Oefen er naar harte lust mee en indien jullie het wat vinden kan AMVJ snel starten met een eerste ronde. Er is keus uit 3 standaard layouts (zie hieronder). Leden van de vereniging kunnen zich reeds inschrijven op deze site en beginnen met elkaar uit te dagen. Er worden nog niet echte wedstrijden gespeeld, dit beslist de vereniging bij werkelijke aanschaf van dit product. Ter info: Dit product is gemaakt door 2 tennissers uit Zwolle en inmiddels ondersteund door Jacco Eltingh van www.tennisevents.nl die inziet dat dit product eigenlijk bij elke vereniging zou moeten lopen.
 
 

Deze site is 1 maand op proef waarna de vereniging besluit of dit product voor AMVJ van meerwaarde kan zijn. Uiteraard zeggen wij, want was is er nu leuker om een eigen interne competitie te hebben met zo veel flexibiliteit en mogelijkheden. Een laddercompetitie die nooit raakt uitgewerkt.
 
Jacco Eltingh is al enthousiast en ondersteund de makers bij de verdere verspreiding van www.tennis-piramide.nl en piramidecompetitie.nl. Binnenkort komt er een leuk artikel in Tennis Het Magazine en ook regionale sportredacties weten dit product inmiddels goed te waarderen. (Voorbeeld artikel Sportief Zwolle op http://iturl.nl/snH-3Y).
 
Groeten uit Zwolle,
 
Coen van de Brink en Freerk Jan Hoekstra
Maloni webdesign maar bovenal tennissers van TC 91 Stadshagen (http://tc91.piramidecompetitie.nl)
 

Geplaatst op: 21 maart 2012 om 22:59:32 uur, door:

 

Nieuwer